Last news in Fakti

25 Октомври, 2013 15:32 722 0

Павлюченкова: Искам реванш от Пиронкова

  • павлюченкова-
  • турнир на шампионките-
  • пиронкова-
  • реванш

Рускинята пожела късмет на Григор Димитров

Павлюченкова: Искам реванш от Пиронкова - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Анастасия Павлюченкова е първата пристигнала топ тенисистка за Турнира на шампионките. 26-ата в световната ранглиста рускиня кацна на летище в "София" в петък по обяд. По-късно се очаква към нея да се присъедини и Саманта Стоусър.
 
"Идвам с амбициите да спечеля турнира в София. Ако попадна в една група с Пиронкова, ще се надявам на реванш за загубата ми от нея на Уимбълдън", коментира Павлюченкова.
 
Пиронкова и Павлюченкова се изправиха една срещу друга тази година в първия кръг на Уимбълдън и българката спечели с категоричното 6:0, 6:1.
 
Рускинята разкри, че познава добре Григор Димитров, тъй като двамата са тренирали заедно в школата на Патрик Муратоглу, и му пожелава успех срещу Роджър Федерер


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА