Last news in Fakti

29 Юли, 2023 11:56 1 396 2

Манчестър Юнайтед отказа нова оферта за Магуайър

  • хари-
  • макгуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик-
  • хааг-
  • уест хям

Ерик тен Хаг не иска непременно да се разделя с Магуайър и е доволен да го има като опция

Манчестър Юнайтед отказа нова оферта за Магуайър - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед отхвърли ново предложение от Уест Хям за загубилия титулярното си място защитник Хари Магуайър, предава sportal.bg.

The Athletic информира, че шампионите в Лигата на конференциите са предложили 20 милиона паунда за английския национал, но отново са ударили на камък.

Преди почти две седмици Уест Хям отправи запитване за наем, което също не беше удовлетворително за “червените дяволи”. Според медиите на Острова Юнайтед иска поне 40 милиона за Магуайър.

Журналистите, които следят отблизо червения клуб от Манчестър, коментират, че Ерик тен Хаг не иска непременно да се разделя с Магуайър и е доволен да го има като опция, макар и не с гарантирано титулярно място.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    4 0 Отговор
    Този с офертата за смешника Хари , ще да е голям майтапчия. По добър от Хари Магуайър е даже и един Турицов . Еднакви дървета са като дръжки на лопата.

    Коментиран от #2

  • 2 0808

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    ... те го гонят от селото, той пита за мястото на кмета..Тренерът е без акъл - дори му даваше капитанската лента на този без дарник - автоголаджиия.