Last news in Fakti

12 Август, 2023 09:24 846 0

Валенсия излъга като гост Севиля

  • валенсия-
  • севиля-
  • испания-
  • футбол

И трите попадения паднаха през второто полувреме на мача

Валенсия излъга като гост Севиля - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Валенсия се наложи над Севиля с 2:1 като гост в двубой от първия кръг на испанското футболно първенство. И трите попадения паднаха през второто полувреме на мача, предава БТА.

Муктар Диакаби отбеляза първия гол за гостите от Валенсия в 60-ата минута, а девет по-късно мароканският нападател на Севиля Юсеф Ен-Несири изравни за 1:1.

Домакините останаха с човек по-малко заради директния червен картон на французина Лоик Баде в 81-ата минута на срещата. Той фаулира откъсналия се в атака Уго Дуро.

Гостите се възползваха от численото си превъзходство и в 88-ата минута влезлият като резерва 20-годишен испанец Хави Гера донесе победата с 2:1 за Валенсия. Пак Дуро имаше ключова роля в ситуацията, асистирайки за попадението на Гера.

На вратата на Севиля бе мароканският национал Ясин Буну, който е спряган за един от вратарите, към които Реал Мадрид има интерес след контузията на Тибо Куртоа.

Президентът на Севиля Пепе Кастро заяви, че клубът не е получавал никакво запитване за Буну от Реал. „Нямаме никакви оферти за Буну от друг отбор“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА