Last news in Fakti

13 Август, 2023 18:43 851 1

Милитао ще се подложи на операция след скъсване на кръстни връзки

  • реал мадрид-
  • тибо куртоа-
  • милитао-
  • кръстни връзки

Същата тежка контузия получи и вратарят Тибо Куртоа

Централният защитник на Реал Мадрид Едер Милитао скъса вътрешни кръстни връзки на лявото коляно на мача с Атлетик Билбао в събота и ще се подложи на операция, съобщиха от испанския клуб. Това става само броени дни, след като същата тежка контузия получи титулярният вратар на Реал Тибо Куртоа, допълва БТА.

"След направените прегледи бе поставена диагноза скъсани вътрешни кръстни връзки на коляното", уточниха от Реал в комюнике. Беше съобщено, че той ще бъде опериран "следващите дни".

Бразилският защитник, както и белгийският вратар, ще отсъства през по-голяма част от сезона.

Милитао се контузи при опит да пресече остра топка и се свлече на земята в срещата в Билбао, спечелена от тима му с 2:0. Той беше заменен от Антонио Рюдигер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лена ре3в2я1свирката

    1 0 Отговор
    Айде сега Каролине Лима да тичка и да му цунка скъсаните вътрешни кръстни връзки на лявото коляно и да го излекува.