Last news in Fakti

13 Август, 2023 19:02 1 045 0

Байерн (Мюнхен) се е разминал с вратаря Кепа Арисабалага

  • байерн мюнхен-
  • вратар-
  • кепа-
  • нойер-
  • контузия

Стражът е предпочел Реал (Мадрид)

Байерн (Мюнхен) се е разминал с вратаря Кепа Арисабалага - 1
Снимка: БГНЕС

Германският шампион Байерн (Мюнхен) е бил съвсем близо до привличането на вратаря Кепа Арисабалага от Челси, съобщи изпълнителният директор на баварците Ян-Кристиян Дреезен. Но в последния момент е настъпил развой, който е изненадал германския елитен клуб.

"Бяхме много близко до това нещо предишния ден. Искахме да представим Кепа като вратар днес, ако все пак не беше решил да се присъедини към Реал Мадрид", каза Дреезен по време на официалната презентация на Хари Кейн, който дойде от Тотнъм.

Според много публикации в различни медии, Кепа Арисабалага ще се върне в Испания, за да играе за Белия балет под наем.

Байерн търси качествен вратар, защото капитанът Мануел Нойер е контузен и връщането му в игра за момента се отлага. Ян Зомер, който беше на вратата на Байерн през пролетта на 2023 година, премина в Интер (Милано).

За момента в отбора единственият опитен страж е Свен Улрайх, както и момчета от втория отбор.

"Убеден съм, че ще намерим решение до 1 септември. В лицето на Свен Улрайх винаги имаме решение за този пост, когато се налага. Уверени сме, че Мануел ще се завърне през втората половина на годината, но не можем да прогнозираме точно. Надяваме се, че скоро можем да представим решение на ситуацията с вратарския пост", завърши Дреезен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА