Last news in Fakti

13 Август, 2023 21:57 1 185 0

Димитри Пайет ще продължи кариерата си в бразилския Васко да Гама

  • димитри пайе-
  • бразилия-
  • васко да гама-
  • договор

Според местните медии 36-годишният французин ще подпише до 2025 година

Димитри Пайет ще продължи кариерата си в бразилския Васко да Гама - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национал на Франция Димитри Пайет ще продължи кариерата си в Бразилия, след като напусна Олимпик Марсилия и е подписал предварителен договор с Васко да Гама, обявиха от клуба от Рио де Жанейро, цитиран от АФП. "Нашият номер 10 пристига! Пайе подписа предварителен договор с Васко. Той ще пристигне в Рио в следващите дни, за да премине медицински прегледи и да подпише окончателния контракт", обясниха от клуба в социалните мрежи.

Според местните медии 36-годишният французин ще подпише до 2025 година, допълва БТА.

Васко да Гама, който в последните години непрекъснато е между първи и втора дивизия, обяви трансфера, като написа в социалните мрежи: "Говорите ли вече френски?"

Димитри Пайет има 38 мача и 8 гола за "петлите", като се представи много силно на Евро 2016. В олимпик Марсилия той изигра осем сезона и половина с 326 мача, 78 попадения и 96 асистенции. Той е играл още за Лил, Сент-Етиен и Нант в Лига 1, както и два сезона за лондонския Уест Хям.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА