Last news in Fakti

25 Август, 2023 17:29 2 315 8

Футболен шеф избухна: Няма да подам оставка, така си целувам дъщерите

  • футбол

Скандал в чужбина

Футболен шеф избухна: Няма да подам оставка, така си целувам дъщерите - 1
Снимка: youtube.com

Президентът на Испанския футболен съюз Луис Рубиалес обяви категоричната си позиция по скандала, който се разрази след неговата целувка по устните на националката Хенифер Ермосо след триумфа на Световното първенство за жени. Жестът му беше счетен за сексуално посегателство и предизвика огромна обществена реакция.

"Няма да подам оставка", заяви Рубиалес.

"Това беше като целувка, каквато разменям с моите дъщери. Не знаех, че съм демонстрирал доминантна позиция спрямо футболистката".

"Какво да кажат жените, които са били жертви на истинско сексуално посегателство?", избухна Рубиалес.

"Винаги съм казвал, че целувката е акт на взаимно съгласие. В този контекст поднесох извиненията си".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СПОРЕД МЕН

    10 2 Отговор
    При целувката на Кубрат Пулев, целуната журналистка подаде оплакване и получи много пари. Тук все още няма оплакване, но всичко може да си случи за пари, много пари.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 шааа

    10 2 Отговор
    След години футболиската ще се сети да осребри целувката. Само да не се сети прекалено късно.
  • 4 Така става,

    8 1 Отговор
    Когато всичко е пари и само пари. Парите ще ви затрият. Всички империи си отиват заради корупция и разврат!
  • 5 Кресна

    2 0 Отговор
    Против насилието над жените съм и така възпитавам и сина си.Респект и уважение към жената ,но това в Испания е пародия .Гледах награждаването ,гледах днес и конференцията и не виждам нищо в тази целувка .Много по грозно и невъзпитано е когато футболисти си бъркат отзад,но тогава няма скандал .Имам чувството ,че тези псевдофеминисти все повече копаят дъното с тяхните глупости .Узаконяване на гей бракове,основание на деца от гейове и лесбийки,затриване на цивилизоват с войни и безумно феминистки дивотии ,но цял цирк от нищо направиха .Кога ще се събуди този заспал европейски народ ,явно никога .На запад вече мъжете ги е страх да предлагат среща на момичета ,защото едно грешно изтълкуваме и жалба и си в панделата.
  • 6 мухата ЦЕЦЕ

    0 0 Отговор
    То и бат Бойко така сигур е целувал мис Бикини ! Ама като й е дал къща в Барселона и вече е нямало проблеми с ПОСЕГАТЕЛСТВО и НАСИЛСТВЕНО ! Нали ?
  • 7 Тото 1 и Тото 2

    1 0 Отговор
    Все пак това е момент на ЕУФОРИЯ от победата ! Емоцията и превъзбудата са надделяли ! Не бива да се преекспонира !
  • 8 доктор ОХ боли

    1 0 Отговор
    Както е тръгнало , скоро ще има проблеми , дори ако погледнеш някого !? Може да де обвинят даже в сексуално ПОГЛЕЖДАНЕ ! Ле мале ......