Last news in Fakti

30 Август, 2023 12:49 2 176 14

Балъков подкрепи Хубчев

  • футбол

Балъков: Стилиян се пребори, очакваме и той да се пребори

Балъков подкрепи Хубчев - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол - Красимир Балъков подкрепи бившия си съотборник в националния отбор Петър Хубчев, който се бори с коварна болест.

"Стилиян се пребори, очакваме и той да се пребори, той има воля да премине със същия резултат, с който Стилиян. С него сме. Ще му вдъхваме вяра и надежда. Сигурни сме, че ще даде всичко от себе си да премине през тази битка", каза Балъков, предава "Гонг".

Красимир Балъков говори преди "Мача на надеждата".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    1 9 Отговор
    Изпусна дузпа на световното 94 този мамалигар..

    Коментиран от #2

  • 2 Ицо

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "хммм":

    И какво от това. На края на първенството, световни величия признаха неговата класа, като го вкараха в идеалния отбор. Краси Балъков е един от най-добрите футболисти раждали се някога в България и съм убеден, че без него през 94та година нямаше да достигнем до полуфинал.

    Коментиран от #8

  • 3 кУмУнист

    8 2 Отговор
    Животът е учка. Когато Левски беше на минути от фалит, Хубчев го осъди за милиони и се изплю в лицето на феновете, от които беше обичан, за които беше легенда. Тези същите които от хляба си даваха за Левски да го бъде, защо Хубчев щеше да го погуби, и сега дойде времето в което се моли за подкрепа и помощ, да естествено, че всеки му желае да се излекува, но няма никакво право да се иска подкрепа или помощ от същите тези, които тогава даваха от парите за лекарствата и хляба си за Левски. Нека пребори болестта и всичко да мине му желаем естествено. Преди години Херо, когато изпадна в подобна ситуация, левскарите го подкрепяха морално, и най вече финансово, за да може да си плати лечението, и години по късно като треньор на Черно море заплю феновете на Левски, тези същите които му плащаха лечението, и като му напомниха това, обикаляше един месец по телевизиите да се извинява. Така, че мислете преди да сочите някой, дали няма да имате нужда от него.

    Коментиран от #7

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Всички видове рак,без рак на панкреаса или за някой Дванайсетопръстника са лечими с конвенционална химиотерапия,както и с промяна на хранителен,двигателен и емоционален живот!поне 10пъти съм виписал ,че от 18г края на юли сме на този хал и продължаваме да се въртим в този кръг,без да плачем ,търсим съчуствие или провеждаме кампании за пари!Ако е някакъв рак и мине химио с ПЛАтиниум,което е по гадно от самият рак ще влезе в ремисия.Като ви пиша тези неща да ви кажа....защото явноне знаете.....И недосегаемите и ние сме подвластни на Времето и то ще ни лапне...изяде,смели и из....е!

    Коментиран от #5

  • 5 Людмила

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Може ли повечко да ни разкажеш,моля те.

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Няма

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Людмила":

    Да ти отговори. Пише с недомлъвки , многоточия,прави се на интересен.

    Коментиран от #11

  • 7 А бре

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "кУмУнист":

    Перко, Хубчев не съм чул да моли за помощ фенове на Левски. Не извъртай нещата за всичко! В случая за уволнението си е абсолютно прав. Той е с екип ,а не сам! Не си ли слушал колко БГ треньори се оплакват ,че нямат сигурност? Неси ли виждал? Аман..Сигурен съм ,че всеки ако има да взема 100 лв от работодател ,ще мрънка и вие ,а гледа сега в чуждата паница. Сираков е виновен. Той що не плати обезщетението? Нъл началник.Идва и уволнява. Ама с чужда пита помен прави!

    Коментиран от #12

  • 8 Последния Софиянец

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ицо":

    Реално без гола на Наско Сираков срещу Аржентина, нямаше да попаднем в лекия поток и нямаше да видим полуфинал. Там, ако не бе чистата дузпа срещу Наско и Кюрда нямаше да вземе златната обувка. А ако дузпите ги биеше безапелационен изпълбител???

    Коментиран от #9

  • 9 Гола

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    На Сираков беше огромна грешка ,добре че Нигерия и тя не сметна добре и ние щяхме да отидем на Италия ! Нигерия вкара след нас ,ако ме разбираш. А без Стоичков ...не ми се мисли. Цял свят го признал ,тука сини злобари плюят!
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Людмила":

    Кое да тиразкажа????Ка се чустваш,когато детето ти е болно от рак Г3-г4???Как се прави химиотерапията в Германия???Как се прави имунотерапия или как се увеличават Туморните маркери СЕА след като ти шибнат ваксината на пфайзер,защото в Германия за да свалят "Порта" през ,който ти вкарват отровите на химио и имунотерапията се вкарва порт в Голямата белодробна вена.Кое искаш да знаеш как се чуствам,когато фамилията ми е в самолета ,а аз на земята ,Ли?Нали ви написах,още преди колко време.Ами чети историята.Безплатно ви дадох ценни знания.Или искаш да знаеш колко струва лечението в Германия???Такива проззаци сте тук,че ме е гнус да ви чета!!!!!!!!
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Няма":

    Да не мислиш,че цял ден ви чета лъжите и прозззтотиите,а?Описал съм ви.Дори в бг има лекар,който прави успешни опити да лекува тази гадост с ЧЕРВЕНА Мухоморка!Да с тази силно отровна гъба!Колко пъти да ви напиша,че В ядките на сините Сливи има Цианидни съединения,които могат да се използват за борба.Всички тъмни цветове се борят срещу рак.Не трябва да се яде никаква Въглехидратна храна.Само Ядки,плодове,зеленчуци,бобови и трябва нон стоп движение.Планина ,море.Вероятно може да се мине без интервенции,но ако има такава е най-важен-ОПЕРАТОРЪТ!Айде сега кажете кои са тъмните плодове с Тъмносин и черен цвят и почвайте да ги плюскате!И като го знаете това,пак няма да победите времето.Всички ставаме пръст,а разгонени попове и бюроклати ще искат пари и от мъртвите.

    Коментиран от #14

  • 12 кУмУнист

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "А бре":

    Можеше да си вземе само дължимите заплати, а не да съди Левски за целия период на договора, и да ,какво да моли за помощ левскарите, та нали лапна милиони от тях . Иначе се биеше в гърдите какъв левскар е , а заби нож в гърба на отбора в най лошият момент. Да бе бачкал е но не си е заслужил заплатата, защото не е направил нищо, аз като плащам на мой работник/колега заплата, чакам резултати, а не ей така вземи едни пари и си бъркай в носа.

    Коментиран от #13

  • 13 Нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "кУмУнист":

    Думата договор да ти говори нещо? Не може някой да идва и да уволнява и образно казано,ей ти 100 лв ,тръгвай си . Имам договор за 1000 лв ,дай ги и се махам! Точка!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.