11 Ноември, 2013 10:07 552 0

Ювентус натупа Наполи, гледа към върха

  • ювентус-
  • наполи-
  • пирло-
  • йоренте

Бианконерите победиха с класическото 3:0

Ювентус натупа Наполи, гледа към върха - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Ювентус спечели дербито на преследвачите на лидера Рома, като разгроми Наполи с 3:0 у дома. Това доближи бианконерите на една точка от първенеца в класирането, който направи само 1:1 у дома срещу Сасуоло.

Успехът бе четвърти поред за шампионите в първенството, в който отбора не допуска гол. Още в 73-ата секунда Ювентус поведе. Фернандо Йоренте се разписа с удар отблизо, след подаване на Тевес. Повторенията обаче показаха, че испанеца е бил в засада, която страничния рефер не маркира.

Вратарят на Наполи Пепе Рейна направи няколко изключителни спасявания, а Наполи също имаше добри положения за гол. В 74-ата минута Андреа Пирло изпълни специалитета си от пряк-свободен удар, за да прати топката в ъгъла за 2:0.

10 минути преди края Пол Погба вкара най-красивия гол в мача. Той стреля от воле и с помощта на страничната греда прати топката в мрежата. Накрая Ювентус игра с 10 души, след като Анджело Огбона бе изгонен за втори жълт картон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА