5 Септември, 2023 12:48 1 701 6

Известен футболист пребива и обижда млада жена?

  • футбол

Габриела е модел, диджей и инфлуенсър

Известен футболист пребива и обижда млада жена? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившата приятелка на футболиста Антони – Габриела Кавалин (22г.), твърди, че е нападана физически от популярния спортист.

Бразилката обвини футболиста на Манчестър Юнайтед в домашно насилие, а това доведе до отстраняването на Антони от лагера на националния отбор на Бразилия.

Габриела твърди, че Антони ѝ "пожелал" да "умре". Преди това младата жена разпространи снимки, на които показва рани, за които сочи, че са след нападение от футболиста.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    6 2 Отговор
    пък един красавец , не ти е работа !

    Коментиран от #3

  • 2 Герги

    3 3 Отговор
    Габриела може и да лъже,но Този определено него слуша главата на моменти...това съм го виждал на терена....
  • 3 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Той":

    ...ама паричките....но при тях е любов...не е за пари...

    Коментиран от #6

  • 4 Иванов

    5 2 Отговор
    Еехх какво ли на правят златотърсачките за да отмъкнат някоя и друга кинта от някой богаташ.......
  • 5 А га си друса... на яхтата с коктейлчета

    3 1 Отговор
    тогава не е имало насилие, а? Ами какво да очакваш от такива примати? После ги съдят. Защо? Че нали затова се хващат с тях
  • 6 шараноюрдече

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Паричките, ама мацката е известен DJ и не е останала баш до неговите парички ако ме питаш. Но иначе, така е то при тия татуираните... целият зор на бившата на Антони е: "Хвърли ме на леглото и скочи върху мен. Когато го направи, силиконовата ми протеза се изкриви, така че ми беше трудно да дишам. Имах чувството, че ще умра". После обяснила, че се е нуждаела от операция с повече от 40 шева в гърдите, за да коригира изместена гръдна протеза! Мъкааааааа...