Last news in Fakti

17 Септември, 2023 19:47 2 242 5

Фюри каза при какви условия има шанс за битка с Усик

  • усик-
  • фюри-
  • бокс-
  • процент-
  • пари-
  • наденица

Ако другата малка наденица иска да се бори за безспорната титла и ако е готов да вземе малък процент, може да успеем да го направим, заяви британецът

Фюри каза при какви условия има шанс за битка с Усик - 1
Снимка: БГНЕС

На феновете на бокса може да бъде простено, че са изгубили надежда, за битка обединяваща четирите пояса в тежка категория. Преговорите между Олександър Усик и Тайсън Фюри няколко пъти се проваляха и мнозина вече не таят надежди, че това ще се случи. Циганския крал обаче разкри какви са неговите условия, за да излезе срещу украинеца на ринга, предава gong.bg.

В интервю за Fight Hub TV на пресконференцията за сблъсъка му с Франсис Нгану, Фюри заяви, че би обмислил да се изправи срещу Усик, ако последният е готов да приеме „малък процент“ от хонорарите за битката.

„Било ли ми е някога приоритет? Някога казвал ли съм, че искам безспорна титла? Винаги е било някаква друга малка ш..ана мечта. Трябва да се справя с Франсис Нгану. Ако другата малка наденица иска да се бори за безспорната титла и ако е готов да вземе малък процент, тогава може да успеем да го направим. Но ако иска много пари? Няма да се случи“, заяви Фюри.

„Усик и екипът му бяха мишки! Предложихме им битката на Уембли и ние продължихме напред. Това беше. Сега се бием с Франсис Нгану, който се тръгва нагоре“, добави Фюри.

Промоутърът на Фюри - Франк Уорън, заяви в интервю, че е бил „тихо уверен“, че ще има преговори на Фюри с Усик през 2024 г., така че може би тези скорошни коментари са просто подсказване от страна на британеца.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ха-ха-ха...

    8 3 Отговор
    .ангалски номера. Този втръсна на всички.
  • 3 една дума само

    7 2 Отговор
    циганяр
  • 4 Бегай

    6 3 Отговор
    От велик боксьор се превърна в жалка мастия.
  • 5 пенко

    1 0 Отговор
    НЯМА ШАНС ЗА ТАКАВА БИТКА ---ПОЯСИТЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ОБЕДИНЕНИ ---И БОКС ТУК -И БОКС ТАМ --- УДРИ - УДРИ - " ФУЛЬОГАН " !!!!!!!!!!!!! -ДЖЕК ЛОНДОН -НИ КАЗАВА ---ПОНЕ ТРИ МАЧА ЗА ТИТЛАТА : ПАДАШ - РЕВАНШ - ФИНАЛ ---МЪНИ -МЪНИ -МЪНИ !!!!!!!!!!!!!