Last news in Fakti

17 Ноември, 2013 14:06 593 1

Плачи: Мразя оправданието „български манталитет"

  • камило плачи-
  • волейбол-
  • матей казийски-
  • български манталитет-
  • манталитет

Плачи коментира и възможността Казийски да се върне в отбора

Плачи: Мразя оправданието „български манталитет" - 1
Снимка: БГНЕС

„Много ме дразни да слушам за „българския манталитет”. Това е едно ограничение, оправдание, което не помага да вървим напред. Това оправдание е бързо и лесно решение”, заяви селекционерът на българския национален отбор по волейбол Камило Плачи в студиото на bTV.

„Който казва, че България е изпуснала първото място в последните първенства, определено е пиян. Ние сме силен отбор, но трябва да сме реалисти – има Русия и Бразилия, които са огромни страни и огромни сили във волейбола. След това има и Италия, и Полша”, допълни италианецът.

„Говорих с Матей Казийски след Олимпийските игри в Лондон и го поканих да се върне в националния отбор. Тогава той ми каза, че не се чувства готов. След това разговаряхме тази година преди началото на Световната лига и той ми отговори по същия начин. Аз му казах, че когато реши, че иска да се върне, винаги може да ми звънне”, коментира слуховете за завръщането на Казийски националният селекционер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слонобикотръбозъб

    0 0 Отговор