Last news in Fakti

26 Септември, 2023 15:01 1 612 2

Борец катастрофира тежко

  • спорт

Нуждае се спешно от кръвопреливане

Борец катастрофира тежко - 1
Снимка: БГНЕС

Световният вицешампион за ветерани в класическата борба Любомир Ламбов е претърпял тежка катастрофа преди турнира "Атанас Комшев" в Карнобат преди дни.

В момента той се намира в реанимацията на Университетската многопрофилна болница в Бургас. Нуждае се спешно от кръвопреливане.

Семейството му се обръща с молба всеки, който има възможност да дари кръв в кръвния център на Бургас на името на Любомир Петков Ламбов. Кръвната група няма значение, информира "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 защо с кола

    0 0 Отговор
    спорта е здраве - ето . дай пари за футболист болен, дай за борец травмиран - Откъде бе . Имаше силен морски сезон да лапа от хотелиери , ресторантьори, кметове и да ходи с рейс .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.