Last news in Fakti

29 Ноември, 2013 12:00 751 0

Коку: Лудогорец е сила и наказва грешките

  • коку-
  • лудогорец-
  • грешките-
  • наказва-
  • разочарован

Холандецът е разочарован от представянето на своите

Коку: Лудогорец е сила и наказва грешките - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Наставникът на ПСВ Айндховен Филип Коку не скри разочарованието си от представянето на отбора при загубата от Лудогорец в Лига Европа. Холандците паднаха с 0:2и завършиха двубоя с човек по-малко.

"Липсваше ни нужната острота и концентрация, за да затрудним съперника. Както обикновено държахме доста топката, но така и не успяхме да стигнем до гол. Създадохме 4-5 опасни момента пред вратата на съперника, което е прекалено малко. Мисля, че играта ни в защита беше добра, но трябва бележим, ако искаме да побеждаваме", коментира Коку.

Холандският наставник похвали играта на българския шампион.

"Допуснахме няколко грешки преди гола за 0:1. Лудогорец е силен и умен отбор, който умее да наказва неточностите. След това Брума получи глупав червен картон. Това отвори много пространства и те дори можеха да ни вкарат повече голове", допълни той.0


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА