Last news in Fakti

29 Октомври, 2023 13:21 658 0

Контузия в рамото вади Илиан Илиев-младши от терена

  • илиан илиев-младши-
  • контузия-
  • рамо

Халфът ще отсъства не повече от 10 дни

Контузия в рамото вади Илиан Илиев-младши от терена - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Полузащитникът на националния отбор и на гръцкия елитен клуб Кифисия Илиан Илиев-младши няма да бъде в игра между 7 и 10 дни заради контузия на рамото, съобщиха за БТА близки на футболиста.

Илиев пострада вчера при поражението на своя тим с 1:2 при гостуването на Волос в 9-ия кръг на гръцката Суперлига. Варненският техничар започна срещата като титуляр, но трябваше да бъде заменен принудително на полувремето, тъй като малко по-рано падна на рамото си при единоборство и болката не позволи той да продължи.

Веднага след края на мача той отпътува за Атина, където му беше направена рентгенова снимка. Тя показа разтежение на връзките на рамото, което означава покой от тренировки и мачове между 7 и 10 дни. Шина на рамото няма да бъде поставена, а само специална бинтова превръзка за обездвижване на тази част от ръката. След като мине първата седмица, Илиев ще се подложи на контролен преглед, за да се прецени как върви възстановяването му.

При това положение той ще бъде извън сметките за мача с АЕК (Атина) другата седмица, но ако всичко върви по план, то за гостуването на друг гранд – Панатинайкос, трябва да бъде в състава на Кифисия. Веднага след тази среща пък идва последното за годината събиране на националния отбор на България за европейските квалификации – домакинство на Унгария и гостуване на Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА