Last news in Fakti

1 Декември, 2013 21:00 819 0

Венци Стефанов: Славия няма да изпадне!

  • стефанов-
  • славия-
  • изпадане-
  • ботев пловдив

Босът на столичани обеща оставане в А Група

Венци Стефанов: Славия няма да изпадне! - 1
Снимка: БГНЕС
Президентът на Славия Венци Стефанов е убеден, че неговият тим няма да изпадне от "А" група. "Белите" загубиха с 1:2 у дома от "Ботев" (Пловдив).
 
„Не мога да бъда доволен по никакъв начин. По-скоро съжалявам, защото разочаровахме нашите привърженици. Не смятам, че съдийството е повлияло, просто ни победиха. Не мога да бъда радостен когато губим. Славия има много по-голям потенциал и затова ме боли. След като поведохме с 1:0 трябваше да натиснем още малко и резултатът можеше да е друг“, започна Стефанов.
 
„Ако имах рецепта, сигурно досега да сме предприели някакво лечение. Този път "Ботев" ни победи и смятам, че ни победи заслужено, не мога да търся вината другаде, тя си е в нас. Явно сме изостанали много“, допълни босът на "белите".
 
„Както е тежко за нас, така е и за другите отбори. Като станем Германия или Швейцария можем да имаме по-големи претенции. С това, което разполагаме, трябва да даваме всичко от себе си и да се развиваме. Убеден съм, че ще има друго лице Славия. Ако можеше само да се побеждава, футболът нямаше да е интересна игра. 22-ма са на терена и побеждава по-добрият“.
 
„Определено има положителна промяна с Радуканов. Играят като колектив и играят като мъже. Когато имаме база и капацитет ще можем да си позволим и по-дълга резервна скамейка. Днес отсъствието на Шалаев си каза думата. Въпреки че не е Роналдо без него загубихме доста битки в средата на терена“.
 
„Славия не може да се притеснява от изпадане, няма такъв шанс. Никога не сме изпадали, няма и да изпаднем. Загубихме доста точки, имахме лош старт. Сега момчетата се борят и дават всичко от себе си“, завърши Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА