Last news in Fakti

3 Декември, 2013 11:14 936 1

Азербайджан продължава да напира за Станка

  • станка златева-
  • азербайджан-
  • 1 млн.

Петкратната световна шампионка призна, че е отказала вече една оферта от Баку на стойност от 1 млн. долара.

Нова офанзива по привличането на Станка Златева е предприел Азербайджан. Както е известно, след излизането си от ВИП Брадър петкратната световна шампионка призна, че е отказала вече една оферта от Баку на стойност от 1 млн. долара. Това е станало през март тази година, когато са били и преговорите със Симеон Щерев, който в момента води националния тим на азерите по свободна борба.

Самата Станка заяви, че ще остане да се състезава за България, но условието й е да тренира при Симеон Щерев и никой друг. Дори и това да е в Баку. Иначе спира със спорта. Родната федерация, която е в лют конфликт със Щерев, обаче няма никакво намерение да угажда на двукратната олимпийска вицешампионка. Централата ще й постави ясно условие - да тренира с настоящия наставник на жените Серафим Бързаков.

Азерите са готови да се възползват от ситуацията и са започнали нова серия преговори със Станка, като Щерев посредничи в тях. "Новата оферта е дори още по-добра от предишната. Така че нищо не се знае", заяви човек от "кухнята" на борбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    0 0 Отговор
    ако не иде е глупаваа