Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 10:42 919 0

Милош Петрович извива ръцете на шефовете на Локо (Пд)

  • локо пловдив-
  • договор-
  • петрович-
  • тренира-
  • томаш

Сърбинът дойде на "Лаута" през 2018 година

Милош Петрович извива ръцете на шефовете на Локо (Пд) - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е изправено пред сериозен казус, свързан със сърбина Милош Петрович. Той не влиза в плановете на треньора Александър Томаш, но пък в неговите планове не влиза напускането на "Лаута". Засега опитите на шефовете да го накарат да разтрогне договора си по взаимно съгласие удрят на камък. Неговият договор изтича през лятото, а според наредите на БФС той няма право да играе във втория тим на клуба. Това създава сериозен проблем за пловдивчани, които трябва да му плащат заплатата, а Петрович да не играе, предава "Мач Телеграф".

Сърбинът дойде на "Лаута" през 2018 година и спечели три трофея - две купи на България и една суперкупа.

През лятото на тази година обаче Томаш прецени, че 33-годишният Петрович няма да му е полезен е реши да го извади от състава. Юношата на Раднички (Ниш) дори не тренира със съотборниците си на един от лагерите по време на подготовката преди началото на сезона. Тогава треньорският щаб му нареди да се готви по индивидуална програма. В момента Петрович продължава да тренира с основната група и иска договорът му с клуба да бъде изпълнен до края.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА