Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 12:02 761 0

Марсело Гаярдо пое Ал-Итихад в Саудитска Арабия

  • марсело гаярдо-
  • аржентина-
  • саудитска арабия-
  • ал итихад

Аржентинецът спечели с Ривър Плейт два пъти Копа Либертадорас

Марсело Гаярдо пое Ал-Итихад в Саудитска Арабия - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинският специалист Марсело Гаярдо е новият треньор на шампиона на Саудитска Арабия Ал-Итихад, обявиха от клуба. 47-годишният Гаярдо, който е легенда на Ривър Плейт, подписа договор с клуба за година и половина, предава БТА.

Аржентинецът, чийто прякор е Ел Мунеко, спечели с Ривър Плейт два пъти Копа Либертадорас (2015, 2018), а като футболист е и играл и за френските Пари Сен Жермен и Монако.

Той заменя на поста португалеца Нуно Еспирито Санто, който спечели титлата миналия сезон, но в момента отборът е на пето място в класирането. Марсело Гаярдо ще тренира в отбора си футболисти, като Карим Бензема, Н'Голо Канте и Фабиньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА