Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 15:10 556 0

Тайгър Уудс се пуска на голям голф турнир на Бахамите

  • тайгър уудс-
  • голф-
  • турнир-
  • бахамите

Американецът претърпя успешна операция на глезена през април

Тайгър Уудс се пуска на голям голф турнир на Бахамите - 1
Снимка: БГНЕС

Тайгър Уудс ще се завърне на големите голф състезанията, обяви самият той, цитиран от "Ройтерс". Това става, след като американецът претърпя успешна операция на глезена през април, предава БТА.

47-годишният Уудс ще участва на турнира в Албани, Бахамски острови, от 30 ноември до 3 декември, на който ще бъдат и шестима от Топ 10 на играчите, включително и американският номер 1 Скоти Шайфър.

Уудс не се е състезавал на голям турнир през тази година, като се оттегли от Мастърс заради операцията на глезена, а след това пропусна и Откритите първенства на САЩ и Великобритания.

Той е участвал в много малко турнири, след като пострада в автомобилна катастрофа през 2021-ва и страдаше от сериозна контузия на крака.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА