6 Декември, 2013 14:58 737 1

Мартин Петров: Искам честна игра

  • цска-
  • мартин петров-
  • честна-
  • играч на кръга-
  • приз

Петров отказа да даде прогноза за класирането на ЦСКА в края на шампионата

Мартин Петров: Искам честна игра - 1
Снимка: БГНЕС

„Искам да виждам честна игра по терените в България. Това, което чета по вестниците, ме кара да си мисля, че не играем футбол, а нещо друго. Иска ми се наистина футболът да се играе по честен начин. Който е най-добрият, той ще победи“, заяви играчът на ЦСКА Мартин Петров, който бе награден за играч на 19-ия кръг на родната „А“ група. Той заслужи приза, след като вкара две попадения във вратата на Локомотив (София) при победата на „червените“ с 5:0.

„Благодаря на съотборниците ми, без тях няма как да спечеля тази награда. Също така благодаря на всички, които направиха всичко възможно терена да бъде в перфектно състояние. Те не бяха длъжни, но го направиха. Надявам се тази награда да не ми е последната“, заяви Петров.

„Когато бях в чужбина, следях какво се случва по българските терени. Има неща, които ми правят впечатление, но след като съм приел предизвикателството да помогна на ЦСКА, тези работи остават на заден план. Абстрахирам се от всичко и гледам да съм над нещата, концентриран съм върху професионалната ми кариера. Терените в България не са най-добрите и затова се пазя и от контузии“, каза още футболистът на ЦСКА.

„Положението в ЦСКА е доста тежко – това се вижда от всеки. Опитваме се да помагаме и да си вършим работата на терена. Надявам се в предстоящите месеци да се стабилизира клуба и да се върне това име, което в последните месеци се поизгуби. Убеден съм, че всичко ще се получи както трябва. Трябва ни сериозен спонсор“, допълни Мартин Петров.

„Всяка точка в първенството е скъпоценна. Много отбори се борят за челните места. Не мога да кажа ЦСКА на кое място ще се класира“, каза Петров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    toia pa laluger