Last news in Fakti

16 Декември, 2023 17:41 868 4

Стоичков се срещна с Инфантино на Световното клубно първенство

  • христо-
  • стоичков-
  • инфантино-
  • саудитска арабия-
  • мач

Камата взе участие в демонстративен мач

Стоичков се срещна с Инфантино на Световното клубно първенство - 1
Снимка: H8S Hristo Stoitchkov

Христо Стоичков публикува в страницата си във Фейсбук снимка с президента на ФИФА Джани Инфантино, на която са в компанията на други бивши звезди като Антонио Конте, Мичел Салгадо, Патрик Клуйверт. Всички те заедно наблюдават мачовете от Световното клубно първенство, което се провежда в Саудитска Арабия.

"Една прекрасна нощ в Джеда с толкова приятели и спомени! Благодаря ви, Джани Инфантино, Антонио Конте, Патрик Клуйверт, Мичел Салгадо и Юри Джоркаеф! Благодаря на домакините от Саудитска Арабия за уникалното гостоприемство! Честито на Aл Ахли (Египет) и Клуб Леон (Мексико) за класирането на полуфиналите!", написа Стоичков в профила си.

На мачовете вчера Ал Ахли (Египет) отиде на полуфинал след 3:1 над Ал Итихад (Саудитска Арабия) и ще срещне с Манчестър Сити. Мексиканците от Клуб Леон прекършиха с 1:0 Урава Ред Даймънд (Япония) и чакат бразилския Фламенго в следващата си среща във вторник.

Преди два дни Стоичков взе участие в демонстративен мач, дал символичното начало на турнира. Тогава българското крило на Барселона беше в тима на ФИФА заедно с Джани Инфантино. Стоичков отбеляза три гола, а Инфантино – два. Тимът на Световната централа спечели срещата с тим на бивши звезди с 6:2. Не стана обаче ясно какво точно са говорили и дали има конкретика за бъдещ проект или просто е било приятелско виждане между приятели.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеринарен психолог

    2 1 Отговор
    И Гонзо беше там. Водеше си записки.

    Коментиран от #3

  • 2 Звезда

    4 0 Отговор
    Наш Ицо рекламното лице на верига магазини с кофа портокали на първа страница...
  • 3 Левски 1914

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ветеринарен психолог":

    Ама Гонзо не си е ФАЛИРАЛ отбора, а Стоичков и Ганчев умишлено ФАЛИРАХА вашия отбор!
  • 4 Янков

    1 0 Отговор
    Някой да каже на Стоичков,да спре да се лигави по телевизиите заедно вече с родата си,ако иска хората да го запонят с добро.Пари ли нямаш аланкоолу,че се натрапваш на зрителите с кухите си реклами. Водата да пусна в тоалетното казанче и от там ще ти се покаже "умната" глава.