Last news in Fakti

27 Декември, 2023 13:36 3 332 2

Майк Тайсън: Започнах да правя повече пари, когато загубих

  • майк-
  • тайсън-
  • терънс крауфорд-
  • бокс-
  • пари

На Терънс Крауфорд му липсва популярността, смята легендата в бокса

Майк Тайсън: Започнах да правя повече пари, когато загубих - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият безспорен шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън (50-6) вярва, че на лидера в полусредна категория Терънс Крауфорд (40-0) му липсва популярността, за да разпродава големи зали, предава БТА.

„Вижте, хората винаги спорят с мен за това, но знаете ли какво прави хората страхотни бойци? Ето защо те пълнят арените. Спенс доведе хора. Крауфорд трябва да продължи да побеждава всички. Той ги преодолява твърде лесно. Това ще го нарани финансово. Започнах да правя повече пари, когато Бъстър Дъглас ме победи,” каза Тайсън в Боксовото шоу на DAZN.

В последната си битка Крауфорд победи Ерол Спенс (28-1) с технически нокаут в 9-ия рунд. Битката се проведе на 29 юли в T-Mobile Arena в Лас Вегас, САЩ. В момента Крауфорд е на първо място в класацията на най-добрите боксьори, независимо от категорията, според ESPN, DAZN и The Ring.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Квото и да дрънкат хейтърите

    11 0 Отговор
    тоя е велик!
    По зрелищни мачове по бокс от неговите няма.
    Истински файтър.
    Нищо общо със сегашните тактици.
    Чиста, животинска агресия!
  • 2 Научил

    4 0 Отговор
    Се в школата на дон Кинг,който и него преметна. И после българите били ,такива и онакива. В САЩ измама от време оно,пенсионна и здравна! Данъци и всичко. Гетата банди.