Last news in Fakti

1 Януари, 2014 12:30 989 0

Моу хвърли титлата в ръцете на Сити

  • моуриньо-
  • челси-
  • манчестър сити

За Челси главната цел е да попадне поне в Топ 4

Моу хвърли титлата в ръцете на Сити - 1
Снимка: БТА

Манчестър Сити е фаворит за титлата в Англия, заяви мениджърът на един от претендентите за първото място Челси – Жозе Моуриньо.

"Сити е с класа над всички. Ако не са шампиони, ще съм изненадан. Това ще означава, че сами са изтървали титлата$, заяви португалският треньор, цитиран от "Дейли мейл".

"Мислите ли, че се опитвам да ги подлагам под напрежение с това изказване. Я вижте тима на Сити, играчите. Един Джеко е третият им нападател. Джеко. Стеван Йоветич е четвъртият им нападател. За какво напрежение може да става дума?", добави той.

"За Челси главната цел е да попадне сред първите четири в края. През този изравнен сезон това ще е истинско постижение", заяви още Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА