Last news in Fakti

1 Януари, 2014 18:00 1 132 1

Венгер контрира изказване на Моу

  • венгер-
  • моуриньо-
  • челси-
  • сити-
  • арсенал

Според специалиста отборът на Манчестър Сити далеч не е непобедим и не бива да се счита за фаворит във Висшата лига

Венгер контрира изказване на Моу - 1
Снимка: БТА

Настаникът на Арсенал Арсен Венгер се заяде с един от основните си съперници за титлата в Англия – Манчестър Сити. Според специалиста съперникът не е непобедим и не бива да се счита за фаворит във Висшата лига, предаде "Sky Sport".

Към момента Арсенал оглавява таблицата с 42 точки, докато Сити е втори с една по-малко. Двата тима вече се срещнаха в края на 2013 година, като на „Етихад“ играчите на Мануел Пелегрини победиха Арсенал с 6:3.

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо изрази мнението си, че „гражданите“ са наясно с това колко са добри, но Венгер съзира в думите му единствено психологически игри.

„Наистина ли му вярвате, че Сити е фаворитът? Те не са повече фаворит отколкото са Челси или Манчестър Юнайтед“, отсече французинът.

 „Да, те разполагат със състава, имат много имена, с които да претендират за титлата, но в крайна сметка всичко зависи от това какво правим ние на терена.“

„Дали в момента Сити е напълно непобедим отбор? Не и за мен. Те загубиха доста мачове, повечето далеч от дома. До момента те са изиграли повече мачове като домакини, а ние имаме с един повече като гости. Затова надпреварата е открита“, допълни Венгер.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoian Ara

    0 0 Отговор
    Арсенал,Юнайтед, Челси и още няколко са създали най-много ядове на играчите на Еврофутбол,защото всички им се доверяват.Както всичко друго и шампионът на Англия е предварително договорен,както договорени са и политическите резултати и то в целия свят.МАТРИЦА!