Last news in Fakti

23 Януари, 2024 07:49 9 180 4

Отлични изяви за Везенков в НБА, Сакраменто прекъсна тежка серия

  • спорт

Сашо беше почти безгрешен в домакински мач

Отлични изяви за Везенков в НБА, Сакраменто прекъсна тежка серия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сакраменто Кингс прекъсна серията си от 4 загуби в НБА. Българинът Александър Везенков имаше сериозен принос за победата срещу Атланта Хоукс.

122:107 за домакините в Голдън 1 Център.

В баскетболните среди излезе информация, че Везенков има лека травма преди мача. Българинът получи малко минути в срещата. Именно 6 минути и 12 секунди. Най-вероятната причина е именно опасения от по-сериозна контузия.

Защото Везенков беше най-опасният стрелец на домакините като ефикасност.

Той стреля 3 от 4. Вкара две тройки от три опита. Така записа 8 точки за 6 минути. Добави и 2 борби. Изглежда не е далеч времето, в което Везенков да забоде над 20 точки в мач от НБА, ако стреля при 75 процентова успеваемост.

Домакините играха с ротация от 10 човека. Треньорът Майк Браун трябва да е доволен от защитата и отборната игра. Харисън Барнс се отчете с 32 точки, всички играчи на Сакраменто Кингс получили игрови минути реализираха поне по 5 точки.

Деджоунте Мъри записа 35 точки за гостите. Сакраменто са с баланс 24-18 и са седми на Запад в НБА. Атланта Хоукс са 10-ти в другата конференция.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нури

    4 1 Отговор
    Талантът Сие Талант
  • 2 Новичок

    3 2 Отговор
    Пак ли ти бре ... Пфу
  • 3 Перо

    2 3 Отговор
    Везенков е резерва в този клуб и до сега е играл рядко между 3-13 мин. Никога не е играл мач с пълното време! За каква игра БГ мисирките му дават оценка? Направил е огромна грешка със съгласието си да бъде продаден от гръцкия клуб за резерва на Сакраменто!
  • 4 Защо ли

    2 0 Отговор
    Някой чете ли отзивите в щатите има ли разлика