Last news in Fakti

25 Януари, 2024 09:18 2 287 5

Има яснота относно състоянието на Александър Везенков

  • спорт

Сашо с умерена травма

Има яснота относно състоянието на Александър Везенков - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сашо Везенков разруши на жаргон защитата на Атланта Хоукс с 8 т. за 6 минути игра. Сашо имаше проблеми с лека контузия преди срещата, предадоха от САЩ. По време на нея пък се контузи по-сериозно.

Затова българинът игра само 6 минути. В тях обаче Александър стреля с успеваемост от 75 процента и беше фактор за победата на "кралете"!

Много са критиките към треньора му Майк Браун, но той го сравни с легендата Ману Джинобили по-рано през сезона.

И има много индикации Везенков да подобрява изявите си в НБА сериозно.

Това обаче засега се отлага. От местно издание съобщиха, че крилото на Сакраменто Кингс има умерено изкълчване на глезена на десния крак.

Сашо няма да играе в мачове за период от 7 до 14 дни, преди състоянието му да бъде проверено отново от лекарския щаб на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    5 0 Отговор
    Връщам се от контузията и вече няма 8 точки за 6 минути, а 30+ точки всеки мач. Защото аз съм звездата на България, а кои са другите в НБА вече ще решавам аз!
  • 2 Опааа

    2 1 Отговор
    😆Сашката 4-8т.😆 Сашката!🤦‍♂️😆
  • 3 мъкаааа

    1 1 Отговор
    България има извълчване на двата си крака-НС и Президентство.
  • 4 Перо

    0 2 Отговор
    Мисирките да спрат да величаят Везенков, защото той е закупен само за резерва и го пускат да играе само от време на време! До сега, когато е пускан е играл от 3 до 13 мин. Какви изяви, какви контузии, това е смешно! В Гърция си беше много по-добре!
  • 5 Ванчо

    2 1 Отговор
    Да се оправя бързо.