Last news in Fakti

26 Януари, 2024 10:55 5 845 5

Синер за Джокович: Не знам защо...

  • спорт

Яник не остави много шансове на Джокера

Синер за Джокович: Не знам защо... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Италианецът Яник Синер постигна най-голямата победа в кариерата си, с която се класира за първия си финал в турнирите от Големия шлем.

На полуфиналите на Откритото първенство на Австралия 22-годишният Синер се наложи над десеткратния шампион в Мелбърн Новак Джокович с 6:1, 6:2, 6:7(6), 6:3.

Яник има 3 победи в последните 4 двубоя срещу сърбина Джокович.
"Не знам защо той играе толкова трудно срещу мен. Той може да каже по-добре, но аз мисля, че се дължи на нашия почти еднакъв стил на игра. Не ме беше страх от мач с Джокович. И Зверев, и Медведев са страхотни тенисисти", каза той цитиран от БТА.

Именно Зверев и Медведев ще играят в другия полуфинал.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    2 2 Отговор
    Г-н Ковачев, кажете на колегата си Т.Илиев ,че Везенков е контузен.Да напише нещо по-темата.
  • 2 Акула

    6 0 Отговор
    Талант
  • 3 Джобкович

    4 4 Отговор
    Абе аз тук заложих едни пари и печалбата ми е по-голяма даже от наградния фонд на първенството. Бизнес.
  • 4 коментатор

    5 3 Отговор
    ПОБЕДАТА СИ Е ПОБЕДА И ТЯ БЕ ЗАСЛУЖЕНА...НО НЕКА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ В БЪДЕЩЕ...ВСЕ ПАК ТОЙ НЯМА НИТО ЕДИН ГОЛЯМ ШЛЕМ А ОТ ДРУГАТА СТРАНА СА 24 СПЕЧЕЛЕНИ ТУРНИРА
  • 5 Косача

    0 0 Отговор
    Много е важно, Джокович да уцели точния момент да се откаже, за да остане един от най-великите. Надал, малко се поизложи.