Last news in Fakti

27 Януари, 2024 11:42 849 2

Поляци не се отказват, правят нов опит да вземат Краев

  • левски-
  • краев-
  • виздев-
  • анталия-
  • договор

Шефовете на Видзев ще пътуват до лагера на „сините“ в Анталия

Поляци не се отказват, правят нов опит да вземат Краев - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Полският Видзев (Лодз) не се е отказал от привличането на Андриан Краев. Клубът е зациклил със селекцията си, като до момента бе взет само един нов футболист - вратарят Иван Крайчирик. Местните медии пишат, че отборът иска да се подсили още с десен бек и дефанзивен халф, а едно от спряганите имена продължава да е на българския национал. Шефовете на Видзев ще пътуват до лагера на тима в Анталия, където се очаква да донесат добри новини. В неделя пък в Белек се очакват тези на “сините” Наско Сираков и Даниел Боримиров, като не е изключено да има разговори между двете страни, предава „Тема Спорт”.

Наскоро ръководството на Левски отново е отхвърлило оферта от унгарския МОЛ Фехервар за Краев. Маджарите са поискали да привлекат халфа под наем до края на сезона, като са посочили, че ще му плащат заплатата до изтичането на договора му със “сините”. На “Герена” са били категорични, че няма как да се съгласят на такава сделка и държат да продадат играча поне за 400 000 лева, като нямат намерение да свалят сумата.

В момента Краев се готви с дублиращия отбор. Той бе натирен от ръководството, защото не иска да поднови контракта си с клуба и през лятото може да напусне като свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 врачанин

    0 0 Отговор
    абе Анди що не хванеш за пуутенцето леля Илияда да ти тръгне по вода!
  • 2 Бико

    0 0 Отговор
    Да бе, ще лови бабичка за ....смърдела.