Last news in Fakti

3 Февруари, 2024 14:00 926 2

Важна победа за Лийдс и Груев

  • футбол

Лийдс гони класиране за Висшата лига

Важна победа за Лийдс и Груев - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Илия Груев-младши записа пълни 90 минути при победата на Лийдс Юнайтед с 1:0 като гост на Бристол Сити в среща от 30-ия кръг на Чемпиъншип.

Уилфред Гнонто (47') беше точен за гостите.

С победата Лийдс събра 60 точки и изпревари с една Ипсуич. Лидер в класирането е Лестър с 69 точки от 29 двубоя. Преследвачите на Лийдс обаче са с по 2 мача по-малко. Ипсуич и Саутхямптън дишат във врата на Груев и съотборниците му с 59 и 58 точки. Първите два тима в крайната таблица ще играят във Висшата лига. Отборите на позиции 3,4,5 и 6 ще получат шанс за класиране за ВЛ чрез баражи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    2 1 Отговор
    Браво
  • 2 БезСамочувствие

    1 0 Отговор
    пресича пасове, бори се и отнема топката, но пасовете му са ужасни, само пасчета на 2-3-5 метра, предимно назад, никаква переспектива за гол ....