Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 18:15 1 277 2

Лингард се предлагаше на Барселона, а накрая подписа за …

  • футбол

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед ще заиграе в Южна Корея

Бившият атакуващ халф на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард най-накрая си намери нов отбор след 8 месеца извън терените. Скандалният футболист изгони мениджърите си през лятото, когато напусна Нотингам Форест и заяви, че сам ще направи нужното за да заиграе в по-добър отбор. След като се бе предложил на над 30 европейки тима, от които единият бе Барселона, англичанинът най-накрая подписа договор с южнокорейския ФК Сеул.

31-годишният халф от Острова има близо 250 мача за “червените дяволи”, а през годините бе преотстъпван на тимове като Лестър Сити, Брайтън, Дарби Каунти и Уест Хям Юнайтед. За последно Лингард бе част от Нотингам Форест, където за 20 мача успя да запише 2 асистенции и да забие 2 попадения.

От юни месец 2023-та година обаче не е провел нито една професионална тренировка, което най-вероятно ще му се отрази и ще трябва да навлезе във форма преди да заиграе в първенството на Южна Корея, което стартира в началото на март.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    2 3 Отговор
    Мисирите пак нищо не са разбрали! Той няма нужда да влезе във форма за да заиграе в Сеул! Той отива да играе там за да влезе във форма и да заиграе после в Европа!

    Коментиран от #2

  • 2 Хохо

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "⚜️Просветен⚜️":

    Кво се чудиш? Драскача е кореспондент в Италия и пише за играч от Англия , който ще играе в Корея! Факти , просто факти! Всички влизаме да ги четем като Вицове, а те вярвят че правят журналистика!