8 Януари, 2014 20:25 1 323 0

Левандовски си нае охрана

  • левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • борусия дортмунд-
  • охрана-
  • трансфер-
  • фенове

Заради бъдещия трансфер в Байерн Мюнхен

Левандовски си нае охрана - 1
Снимка: БТА/АР
След като обяви преминаването си в Байерн (Мюнхен), което ще се осъществи през лятото звездата на Борусия (Дортмунд) Роберт Левандовски ще има нужда да наеме лична охрана. Въпреки че написа официално обръщение към феновете на "жълточерните", в което обеща да даде всичко от себе си до края на сезона полският нападтел ще трябва да се погрижи сериозно за сигурността си.
 
Социалните мрежи са пълни със заплахи по адрес на Левандовски и неговата фамилия. Националът на Полша вече е преживял въоръжено нападение в родината си. През 2012 година Левандовски и съпругата му Анна бяха нападнати и ограбени от неизвестни престъпници пред дома му.
 
В подобна ситуация изпадна и друг бивш играч на Борусия (Дортмунд) Марио Гьотце, който също премина при баварците. В дните преди да се премести в Мюнхен германския национал бе наел бодигардове, които охраняваха него и къщата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА