Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 14:57 1 237 1

Един от най-великите в света потвърди ФАКТИ

  • спорт

Дончич похвали Уошингтън и Гафърд

Един от най-великите в света потвърди ФАКТИ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Само часове след затварянето на трансферния прозорец в НБА от ФАКТИ акцентирахме, че Далас Маверикс е отличник в последния ден на прозореца за баскетболни размени в "Лигата на извънземните".

В първия си мач с новите високи играчи Далас разгроми Оклахома Сити Тъндър.

146:111 за Маверикс. Домакините влязоха в срещата като 8-ми на Запад в НБА, Оклахома сега са трети, но без загубата от Маверикс щяха да имат поражения колкото първите два тима в конференцията.

Центърът Даниел Гафърд забоде 19 точки и хвана 9 борби. Четворката Пи Джей Уишингтън се отчете с 14 т., 5 борби и 1 асистенция.

Още при преминаването им в Далас отчетохме, че тимът ще е труден за побеждаване от лидерите във временното класиране на Лигата и това се потвърди в първата подобна среща.

Гардът Лука Дончич заби 32 точки в мача с Оклахома, хвана 8 борби и даде 9 асистенции и каза за новите играчи на Маверикс:

"Техният принос веднага се почувства, така че мисля, че това е много важно за нас".

Дончич е може би най-класният гард в света.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маверикс/тъндър

    0 0 Отговор
    При 146:111 и двата отбора са играли без защита, като на тренировка. Очевидно и двата са доста слаби в момента.