Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 23:56 1 266 1

Ивайло Чочев е пред трансфер в Лудогорец

  • ивайло чочев-
  • цска 1948-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • трансфер

Интересът на шампионите към халфа е от доста време, но до момента така и нямаше разбирателство

Ивайло Чочев е пред трансфер в Лудогорец - 1

Капитанът на ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев е пред трансфер в Лудогорец, съобщи "Тема Спорт". Двете страни са се разбрали за преминаването на национала в Разград след дълъг период на "ухажване". Интересът на шампионите към халфа е от доста време, но до момента така и нямаше разбирателство. Чочев първоначално ще е под наем при "орлите" с опция за откупуване. За преотстъпването Лудогорец ще заплати определена сума на ЦСКА 1948. Разградчани са форсирали нещата в последните няколко дни.

Интересното е, че за играча столичани са получили сходна оферта от Китай, като е имало сериозен интерес и от клуб от ОАЕ. Футболистът обаче нямал желание да напуска България и от ФК ЦСКА 1948 са се съобразили с това. Тази зима дори се заговори за завръщане на Чочев в ЦСКА.

Сделката се очаква да бъде финализирана до няколко дни. Наскоро Лудогорец е излязал с оферта за Чочев около 250 хиляди евро, която е била отхвърлена. Мизата сега е била завишена, довериха близки на футболиста.

Според информацията на "Тема Спорт" привличането на Чочев в Лудогорец е свързано с изходящ трансфер на Якуб Пьотровски. След мачовете със Сервет (15 и 22 февруари) от плейофите в Лигата на конференциите не е изключено полският национал да бъде продаден. Пазарът у нас затвря на 29 февруари. Преди дни се появи информация, че Пьотровски е плановете на турския гранд Галатасарай.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sкаnкhunt42

    0 0 Отговор
    ...... ...