Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 06:14 2 161 1

Левски привлича пети нов до часове

  • левски-
  • футбол-
  • селекция

Сделката с него трябва да бъде затворена до часове и той да бъде на разположение на Николай Костов преди мача с Арда

Левски привлича пети нов до часове - 1

Левски е близо до представянето на пети нов футболист, съобщава „Мач Телеграф“. Сделката с него трябва да бъде затворена до часове и той да бъде на разположение на Николай Костов преди мача с Арда, за да може да се направи точна оценка на физическата му форма, а и да се запознае по-бързо с философията на играта, която се проповядва в момента на „Герена“.

Както е известно, „сините“ удариха на камък с две от целите, които бяха набелязали. Хебър отказа офертата им за Ангел Бастунов, а ЦСКА 1948 за Педриньо. Оказа се, че с Крумовград пък са били само на запитване за Алекс Колев. Така от Левски е трябвало да се насочат към играчи, с които да подсилят атаката си. И в момента се водят разговори с тях.

По принцип една от най-сериозните цели, които са бяха поставили от „Герена“ при търсенето на нови попълнения, е свързана с намирането на заместник на Жереми Петрис. Загубата на Жереми бе сравнена от треньорите на Левски с тази на Уелтън. С тази разлика, че Петрис си тръгна почти за жълти пари, след като отказа офертата за нов договор.

„Сините“ обаче изненадаха с привличането на централен защитник – Хоакин Фернандес. На „Герена“ обясниха, че това се прави с цел да имат готов заместник на Хосе Кордоба. Панамецът постоянно е спряган за трансфер в чужбина. Освен уругвайския бранител, столичани привлякоха още бразилското крило Фабио Лима, както и полузащитниците Карлос Охене и Патрик Мислович.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    4 0 Отговор
    Футболът е Бизнес