Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 11:22 712 0

Чаби Алонсо още се колебае за Байерн

  • чаби-
  • алонсо-
  • байерн-
  • байерн леверкузен

На този етап испанският специалист гледа и към Ливърпул

Чаби Алонсо още се колебае за Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо изпитва сериозно съмнения дали е добра идея да застане начело на Байерн (Мюнхен). Както е известно, Томас Тухел ще напусне баварския гранд след края на сезона и шефовете на клуба търсят негов заместник. Името на Чаби Алонсо е на челно място в списъка с потенциалните кандидати за поста, но самият той не е убеден, че ако получи конкретна оферта, ще я приеме, предава sportal.bg.

Според TZ, бившият халф на Байерн не е очарован от цялостния хаос, който цари в мюнхенския колос. Изданието визира както обтегнатите отношения между някои от ръководителите, така и обстановката в съблекалнята. 42-годишният Чаби Алонсо не иска да става част от всичко това в период, в който кариерата му върви рязко нагоре.

На този етап испанският специалист предпочита да остане в Леверкузен или да наследи Юрген Клоп в Ливърпул. Договорът на Чаби Алонсо с “аспирините” е до лятото на 2026 година. Под негово ръководство отборът е лидер в Бундеслигата и няма загуба в официален мач от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА