16 Януари, 2014 14:15 491 0

Надал и Федерер с безпроблемни победи в Мелбърн

  • надал-
  • федерер-
  • мелбърн

За испанеца това бе първи изцяло изигран мач на турнира

Надал и Федерер с безпроблемни победи в Мелбърн - 1
Снимка: БТА/АР

Световният №1 и водач в схемата Рафаел Надал се класира за третия кръг на Откритото първенство на Австралия, след като победи Танаси Кукинакис от Австралия с 6:2, 6:4, 6:2.

За испанеца това бе първи изцяло изигран мач на турнира, след като в първия кръг съперникът му се отказа заради контузия във втория сет.

Следващият съперник на Надал ще определят поставеният под №25 в схемата Гаел Монфис от Франция и Джак Сок от Съединените щати.

Роджър Федерер също се класира за третия кръг на надпреварата. В мач от втория кръг на основната схема при мъжете поставеният под №6 швейцарец победи Блаз Кавчич от Словения с 6:2, 6:1, 7:6(4). Мачът продължи 107 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА