Last news in Fakti

17 Януари, 2014 10:33 1 024 0

Топ 5 на най-скъпите играчи в Англия

  • класация-
  • цена-
  • футболисти-
  • премиършип

Кои са най-скъпо струващите футболисти на Острова?

Топ 5 на най-скъпите играчи в Англия - 1
Снимка: БТА/АР

В Премиършип има доста класни футболисти. Но коя звезда в английското първенство е най-скъпа? Ето и класацията на "Най-скъпите футболисти в Англия".

5. Уейн Рууни

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нападателят на Манчестър Юнайтед е оценяван на 45млн. евро, което му отрежда 5-ото място в класацията. Със своите голове и големия си принос за "червените дяволи", Рууни може и да вдигне още повече цената си.

4. Серхио Агуеро

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Острието в атаката на Манчестър Сити Кун Агуеро, струва толкова, колкото и Рууни - 45 милиона евро. С 13-те си гола този сезон и добрата си форма, виждаме защо Агуеро си заслужава парите.

3. Еден Азар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Младата звезда на Челси бързо се превърна и в световна такава. Само на 23 години, белгиецът трупа ценен опит в Премиършип, но и показва защо е един от най-добрите млади играчи в света. Неговата цена е 46 милиона евро.

2. Месут Йозил 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Възродителят" на Арсенал. След като дойде при артилеристите, Йозил успя да превърне тима от отбор борещ се за Топ 4  до претендент за титлата. Чрез 4-те си гола и 8 асистенции, Йозил напълно заслужава 50-те милиона евро, които трябва да се платят, за да го притежават в отбор.

1. Луис Суарес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Безспорно звездата на Премиършип в момента. Уругваецът има цели 22 гола и 11 асистенции от началото на сезона, което го превърна в апетитна хапка за много от европейските грандове. Цената му обаче също е главозамайваща - 56 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА