Last news in Fakti

5 Март, 2024 22:30 2 925 1

Шокиращо разкритие след огромния скандал и ужаса на Валенсия - Реал Мадрид

  • муктар диакаби-
  • валенсия-
  • реал мадрид-
  • футбол

Срещата на "Местая" завърши 2:2 и последният съдийски сигнал на Хесус Хил Мансано предизвика огромен скандал, тъй като дойде миг преди гол на Джуд Белингам, получил впоследствие червен картон за протестите си

Шокиращо разкритие след огромния скандал и ужаса на Валенсия - Реал Мадрид - 1

Валенсия съобщи официално, че централният защитник Муктар Диакаби отпада до края на сезона, а според прогнозите на лекарите дори може да сложи край на кариерата си, след като получи изключително тежка контузия в завършилия с огромен скандал мач срещу Реал Мадрид.

Срещата на "Местая" завърши 2:2 и последният съдийски сигнал на Хесус Хил Мансано предизвика огромен скандал, тъй като дойде миг преди гол на Джуд Белингам, получил впоследствие червен картон за протестите си. Малко по-рано Чуамени неволно падна върху Диакаби и нарани тежко крака му, а бранителят бе изнесен на носилка и заменен принудително.

Според доктор Гасталди, който се грижи за Диакаби, е много сложно националът на Гвинея да се завърне обратно във футбола и е много вероятно в скоро време да обяви края на кариера си.

"За съжаление това е най-сериозната контузия на коляното, която един футболист може да получи. Ужасяващото е, че е скъсал и предна, и задна кръстна връзка. При подобни травми първата цел е пациентът да може отново да ходи", сподели лекарят за състоянието на футболиста.

Муктар Диакаби ще пътува до Франция за операция на дясното коляно и ще пропусне оставащите мачове до края на сезона, съобщиха от испанския клуб. 27-годишният гвинейски национал Диакаби се появи с патерици в тренировъчния център на Валенсия и посети съотборниците си във вторник. Той прекара 48 часа под лекарско наблюдение в болница.

"За съжаление, контузиите са част от играта. Битката ще бъде дълга, но аз съм готов за нея и ще направя всичко възможно да се завърна на терена възможно най-скоро и още по-силен", каза Диакаби в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ах каква кюмюрджийска драма

    5 5 Отговор
    Една снежинка по-малко на стадиона!