Last news in Fakti

19 Януари, 2014 16:52 799 0

10 от Лацио обърнаха Удинезе

  • лацио-
  • удинезе-
  • фернандес-
  • автогол

Римляните сътвориха невероятен обрат

10 от Лацио обърнаха Удинезе - 1
Снимка: БТА/АР
С човек по-малко Лацио успя да достигне до обрат и да спечели с 3:2 при гостуването си на Удинезе от 20-ия кръг на италианското първенство.
 
Това бе е едва първата победа на римляните като гости през този сезон, като до този момент извън дома имаха пет равни и пет загуби.
 
Резултатът бе открит още в 8-ата минута в полза на Удинезе след гол на Ди Натале от дузпа. В 54-ата мин. Лацио остана с човек по-малко, след като Онази получи втори жълт картон в 54-ата мин. Въпреки това гостите успяха да изравнят в 63-ата мин. след нова дузпа в мача, а точен от бялата точка бе Кандрева. "Бианконерите" бързо върнаха преднината си и 5 минути по-късно Агиеманг-Баду реализира страхотно попадение от воле за 2:1.

Сякаш от нищо обаче "орлите" успяха отново да възстановят равенството. В 82-ата минута вратарят на домакините Бъркич излезе да пресича едно центриране в наказателното поле, но така боксира топката, че я прати в крака на своя съотборник Лацари, след което тя се върна обратно към вратата и влезе за 2:2. В 90-ата минута Лацио нанесе решителния си удар, а в герой се превърна Ернанес, който с хубав шут от разстояние вкара за победното 3:2.

С успеха Лацио временно се изкачи на 7-о място с актив от 29 точки. Удинезе е 15-и с 20 т.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА