Last news in Fakti

21 Януари, 2014 10:30 666 1

Левски чака отговора на Божинов

  • божинов-
  • левски-
  • йовов

Двете страни вече са коментирали условията по евентуалния договор

Левски чака отговора на Божинов - 1
Снимка: БТА

Левски направи финална крачка към привличането на Валери Божинов в състава си, пише в Меридиан Мач.

Спортният директор Христо Йовов е провел разговор с национала и му е поставил краен срок днес до обяд, за да даде окончателен отговор дали ще подпише със "сините".

Двете страни вече са коментирали условията по евентуалния договор на миналия през Ювентус и Манчестър Сити нападател. Божинов беше определил Левски като резервен вариант за възраждане на кариерата си и искаше преди това да проучи някои опции от чужбина.

Завръщане в Италия за момента изглежда по-нереалистично, а останалите варианти са отбори от Азия или Кипър. Валери Божинов никога не е играл за български клуб през професионалната си кариера.

Предложението на Левски е примамливо не от финансова гледна точка, а с това, че на "Герена" демонстрират настоятелност да използват качествата на звездата и да му гласуват доверие, с което той отново да започне да блести на терена.

Ако Божинов приеме офертата на "сините", в договора му ще има клауза, според която ще може да напусне без финансови претенции от страна на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Вале, стига си се "назландисвал", крайно време е да поиграеш и малко с топка. Само с игра със силиконите на девойките не става...