Last news in Fakti

27 Януари, 2014 10:44 1 001 0

Кирил Ивков: Слабите чужденци съсипаха Левски

  • левски-
  • чужденци-
  • съсипаха-
  • кирил ивков-
  • дюш

Ивков определи като илюзорни шансовете на Левски да изпревари Лудогорец

Кирил Ивков: Слабите чужденци съсипаха Левски - 1
Снимка: БТА

„Много залагаме на слаби чужденци, които ни докараха до това положение. Така е и в Разград. По-добре децата, чиито заплати ще са в пъти по-малко”, заяви в интервю за News7 директорът на Детско-юношеската школа на Левски Кирил Ивков.

„Славия налага и продава доста млади футболисти, защото при тях ги няма амбициите шампион на всяка цена. В Левски и ЦСКА за това нямат време да чакат децата да се развиват. В Славия падат, бият с тях, но имат търпимост. Няма ги и заплахите. За съжаление доста време продължи кризата при нас”, сподели още Ивков.

Той определи като „илюзорни” шансовете на Левски да изпревари Лудогорец през втория полусезон в българското първенство. Литекс и разградчани делят първата позиция в таблицата с 50 точки, следвани от „сините” с 43 и ЦСКА с 42.

„Илюзия е да изпреварим Лудогорец. Имат един чудесен състав с много силни футболисти. Натрупаха и самочувствие и ще е трудно друг български отбор да се пребори с тях. Иска ми се поне за 100-годишнината да вземем една купа, но коренно трябва да се промени това, което се случва през последните години. Най-вече по отношение на селекцията. Към школата вече се поглежда, личи си. Това вдъхва кураж и на самите момчета и могат да покажат възможностите си”, каза още Кирил Ивков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА