Last news in Fakti

8 Април, 2024 15:30 895 0

Норвежкият хищник Холанд още иска в Реал Мадрид

  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид

Голаджията на "гражданите" планирал да се присъедини към "кралския клуб" през 2025 г.

Норвежкият хищник Холанд още иска в Реал Мадрид - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Норвежкият нападател Ерлинг Холанд все още има идеята да заиграе в Реал Мадрид някой ден, но от екипа му се съмняват дали мадридският гранд може да си позволи заплатата му в комбинация с тази на Килиан Мбапе, който се очаква да бъде привлечен през лятото, пише испанският вестник "Ас", цитиран от Топспорт.

Холанд дори е планирал да се присъедини към Реал през 2025 година, след три години в Манчестър Сити, но потенциалният бъдещ трансфер на Мбапе в клуба вероятно ще се отрази драстично на бъдещите ходове на клуба.

Агентът на норвежкия футболист Рафаела Пимента вече е готова да преговаря за нов договор с Манчестър Юнайтед, за да бъде удължен настоящият срок и след 2025 година. Очаква се в контракта да бъде включена специална клауза за Реал Мадрид.

Испанският клуб засега демонстрира финансова стабилност, но с евентуално привличане и на Мбапе, и на Холанд, ще са необходими и продажби на футболисти от настоящия състав.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА