Last news in Fakti

1 Февруари, 2014 19:42 768 0

Стоук наказа Юнайтед, Фулъм пак се изложи

  • юнайтед-
  • фулъм-
  • бербо

Двата бивши тима на Бербо крайно неубедителни днес

Стоук наказа Юнайтед, Фулъм пак се изложи - 1
Снимка: БТА/АП

Българският нападател Димитър Бербатов навреме се махна от потъващия кораб на Фулъм. Вчера родния играч се присъедини към френския Монако, където ще доиграе сезона под наем и ще се бори за трофея в Лига 1.

В същото време обаче, днес неговият бивш тим продължи с пропадането си, инкасирайки нова много срамна загуба, която прати възпитаниците на Рене Мюленстийн на последното 20-о място в класирането на Висшата лига.

"Котиджърс" бяха смазани от Саутхемптън пред собствена публика с класическото 3:0 и вече спокойно може да кажем че кризата, в която се намират може и да ги изпрати извън елита.

Тримата английски национали на "светците" Адам Лалана, Рики Ламбърт и Джей Родригес се разписаха по веднъж след почивката, за да донесат класическата победа на своя отбор на "Крейвън Котидж". Над всички в Северен Лондон бе Ламбърт, който освен че се разписа за 0:2, подаде на Лалана и Джей Родригес за техните голове.

Успехът пък изправти отбора на Пелегрино на девето томясто в таблицата с 35 точки. Загубата пък отдалечи Фулъм на три точки от спасителните места в елита.

В друг интерен мач шампионът Манчестър Юнайтед също записа разочароващо представяне.

Начело със звездите си Рууни, Перси и Мата, "червените дяволи" отстъпиха при гостуването си на Стоук с 1:2 и се отдалечиха от желаното Топ 4 в Премиер лигата.

Малко оправдание за мениджъра Дейвид Мойс и хората му е, че се наложиха принудителни смени на защитниците Фил Джоунс и Джони Евънс още до почивката.

Фактът обаче е, че Юнайтед не бе достатъчно агресивен и това му коства и мача.

Два гола на Чарли Адам (38' и 52') го превърнаха в герой за "грънчарите". Робин ван Перси (47') върна едно попадение след подаване на Мата, но селекцията на Дейвид Мойс не успя да стигне до нищо повече и регистрира първото си поражение на "Британия" от 1984 година насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА