4 Февруари, 2014 16:44 542 0

„Канарчетата” заложиха на скорост

  • ботев пловдив-
  • скорост-
  • подготовка-
  • кипър-
  • канарчета

Ботев (Пловдив) продължава подготовката си в Кипър

„Канарчетата” заложиха на скорост - 1
Снимка: Botevplovdiv.bg

С динамична сутрешна тренировка започна вторник за футболистите на Ботев. След почивката вчера следобед, „канарчетата" се завърнаха към двуразовия режим на подготовка. Първото за деня занимание продължи около час и бе доста динамично.

Първата половина от него премина без топка, с интензивни упражнения за пъргавина и координация. След това дойде ред на центрирания и удари към вратата, при които отново водещо изискване бяха динамиката и скоростта. За щастие на треньорския щаб всички футболисти са в добро здравословно състояние и отборът продължава да се подготвя в пълен състав, съобщиха „канарчетата” на сайта си.

Втората тренировка на „жълто-черните" започва в 16:00 часа, а утре Ботев излиза в поредната си контролна среща в Кипър. В нея възпитаниците на Станимир Стоилов се изправят срещу руския Енисей. Проверката ще се състои на стадиона в Паралимни с начален час 15:00.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА