Last news in Fakti

22 Май, 2024 19:31 1 072 2

Станислав Генчев: Всяко нещо има начало и край

  • станислав генчев-
  • край-
  • левски-
  • крумовград-
  • първа лига-
  • загуба

Старши треньорът изрази разочарование след поражението на неговия отбор

Станислав Генчев: Всяко нещо има начало и край - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев изрази разочарование след поражението на неговия отбор с 0:1 от Левски. По този начин "сините" сложиха край на серията от 15 поредни двубоя без загуба за новака в българския футболен елит. Специалистът коментира и слуховете за евентуално негово преминаване в Левски, съобщава БТА.

"Всяко нещо има начало и край. Нашата серия приключи. За съжаление, не искахме по този начин и през този полусезон. Аз съм благодарен на футболистите за всичко, което показаха в периода, в който аз работя с тях - за израстването, за себераздаването и най-вече за резултатите, които постигнахме. Това е първият гол, който допускаме от статично положение, откакто аз съм дошъл в отбора", коментира след срещата Генчев.

"Първата част бе доста по-равностойна. Имахме и няколко възможности. През второто полувреме играхме доста плахо. Направихме само 2-3 контраатаки, което е много малко за нас. В предните мачове вкарахме 3 гола на Лудогорец, 4 на Локомотив (Пловдив) и 2 на ЦСКА. Сега дори нямаме точен удар в очертанията на вратата, което е нетипично за нас, но има и такива моменти, когато играта не ни върви", допълни той.

"Като свърши последният кръг в неделя, тогава ще се реши моето бъдеще. Към момента съм помолил не само Левски, но и всеки друг отбор, който има интерес към мен, да изчака и след неделя ще се реши моето бъдеще. Не искам това нещо да се отразява на футболистите ми, защото постоянно ме питат какво се случва. След последния двубой ще има повече яснота", завърши Станислав Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санчо

    2 1 Отговор
    Само шпековия салам има два края хахахаха
  • 2 Бай Ганьо

    5 1 Отговор
    Този сериал го гледаме вече 30 години.
    Честито на печелившите ( от тотто)