Last news in Fakti

25 Май, 2024 13:04 727 0

Новак Джокович не се мисли за фаворит на Ролан Гарос

  • новак джокович-
  • ноле-
  • тенис-
  • фаворит-
  • турнир-
  • ролан гарос-
  • джокович

Сърбинът започва защитата на титлата си с мач срещу местната надежда Пиер-Юг Ербер

Новак Джокович не се мисли за фаворит на Ролан Гарос - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Световният номер едно Новак Джокович каза, че не се смята за фаворит преди старта на Откритото първенство на Франция. Сърбинът започва защитата на титлата си с мач от първия кръг срещу местната надежда Пиер-Юг Ербер в неделя, предава БТА.

24-кратният шампион от Големия шлем загуби вчера от чеха Томаш Махач с 4:6, 6:0, 1:6 на полуфиналите на турнира в Женева и вече се настройва за участието си на втория за годината турнир от Големия шлем "Ролан Гарос".

37-годишният Джокович пристига в Париж без нито един трофей от началото на годината и не е особено оптимистично настроен за успешно представяне на Откритото първенство на Франция.

"Разбира се, че се притеснявам… Изобщо не играя добре тази година“, каза Джокович пред репортери, след като беше победен от Махач.

Запитан за защитата на титлата си на Ролан Гарос, Джокович каза: Не се смятам за фаворит там. Имам върху какво да работя. Ще играя мач за мач и ще видя докъде мога да стигна. Просто се надявам, че мога да бъда във форма и добре подготвен за Ролан Гарос.“


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА