Last news in Fakti

26 Май, 2024 14:00 1 570 2

Борислав Велев записа 14-та победа в професионалния бокс с 14-ти нокаут - ВИДЕО

  • борислав велев-
  • профи бокс-
  • победа-
  • нокаут-
  • max fight 58

Известният левскар нокаутира още в първия рунд германеца Омар Сиала

Борислав Велев записа 14-та победа в професионалния бокс с 14-ти нокаут - ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

Борислав Велев записа 14-та победа в професионалния бокс с 14-ти нокаут. Известният левскар нокаутира още в първия рунд германеца Омар Сиала с мощен удар в тялото, в резултат на който той е с фрактури на ребрата. Мачът беше главната боксова среща на MAX FIGHT 58, провела се в зала "Левски София", предава БЛИЦ.

Очакванията за зрелище не се сбъднаха, след като Велев набързо успя да спечели и да продължи впечатляващата си серия.

Софиянецът започна с атаки в тялото на съперника още в началото. Възпитаникът на треньора Владислав Георгиев наложи мощни крошета в главата на германеца в последната минута на рунда. След брилянтен отклонен и ъперкът в черния дроб от страна на Велев, Омар Сиала се строполи на земята.

35-годишният германец не успя да се възстанови от удара и остана на пода.

Борислав Велев - Рой беше определен за победител с нокаут в първия рунд и обра овациите на публиката.

Над 2500 зрители присъстваха на галавечерта MAX FIGHT 58. В под главна битка на вечерта в ММА формат кат. до 93 кг бургазлията Мирослав Милков победи в първия рунд с ТКО представителя на Варна Никола Златев.

Битките на живо изгледаха спортни легенди в бойните спортове. Бившият президент на футболния Левски Томас Лафчис също беше сред публиката. Присъстваха още първият олимпийски шампион в 100-годишната история на българския бокс Георги Костадинов, световните шампиони по само близнаците Росен и Румен Димитрови и др.

Следващото събитие, което организацията MAX FIGHT, ще организира е 59-та галавечер - на 20 юли в Свети Влас.

Източник: blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    4 0 Отговор
    На нашият човек . Българи Юнаци
  • 2 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    Браво