28 Май, 2024 06:45 1 397 2

Иван Дюлгеров си взе “довиждане” с феновете на Черно море

  • иван дюгеров-
  • футбол-
  • черно море

Стражът ще напусне “моряците” като свободен агент и ще продължи кариерата си в чужбина

Иван Дюлгеров си взе “довиждане” с феновете на Черно море - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Черно море Иван Дюлгеров си взе “довиждане” с феновете на родния си клуб. Стражът ще напусне “моряците” като свободен агент и ще продължи кариерата си в чужбина.

“Настъпи моментът на едно от най-трудните решения в живота ми. Благодаря от сърце на ръководството, треньорите и целия щаб на Черно море. За подкрепата на феновете, за която могат да завидят много световни отбори. Благодаря на моите съотборници, които мога да нарека Семейство. За мен беше чест и удоволствие да бъда част от този невероятен отбор. Завинаги ще бъдете в моето сърце, завинаги един от вас. Ще ми липсвате, обичам ви!”, написа Дюлгеров във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тича

    1 4 Отговор
    Да се маха. Предател. Трябва ни истински мъжкар и със зелено бяло сърце.
  • 2 РЕалисто

    2 2 Отговор
    дюлгер полиграфов, колко мача продаде ..............