Last news in Fakti

27 Май, 2024 23:25 1 567 3

Венци Стефанов към репортер: Чакай, чакай, не съм старши треньор

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • славия-
  • цска 1948

Не слагай тигана преди да хванеш рибата

Венци Стефанов към репортер: Чакай, чакай, не съм старши треньор - 1
Снимка: БГНЕС


Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира поражението с 0:2 от ЦСКА 1948 в последния мач на "белите" за сезона. Тимът от "Овча купел" завърши на десетото място с 43 точки (12 победи, 7 равенства и 17 загуби). Успехът тази вечер класира ЦСКА 1948 на бараж срещу ЦСКА за класиране в Лигата на конференциите. Решителният двубой ще е в петък от 19:00 часа на "Васил Левски".

"Не съм по равносметките, има си статистици. Лошо започнахме, завършихме накрая сравнително добре. Днес съм радостен, че 10-11 деца от школата на Славия взеха участие в мача. Виждам, че има израстване, ако се работи с тях. Това е бъдещето на българския футбол. Ако има повече такива деца, ще има и футболисти, затова съм радостен и съм щастлив", обясни Стефанов.

„Чакай, чакай, не съм старши треньор. Треньорите определят, те решават. Аз съм щастлив за тези деца“, добави босът на "белите".

„Не слагай тигана преди да хванеш рибата“, каза в типичния си стил Венцеслав Стефанов за задаващата се лятна селекция на тима.

Накрая той се ядоса след въпрос дали "белите" са хвърлили всички сили срещу ЦСКА 1948 днес, като се обърна към репортера с единствено "Ей!".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    3 4 Отговор
    Само Славия😍😍😍😍😍😍
  • 2 Хаваната

    3 2 Отговор
    Чичо Венци ми каза вчера заложи на точен 0-2 ако искаш да вземеш някой лев та така 200 лева взех
  • 3 днес

    1 0 Отговор
    Защо Славия трябва да се "натяга" срещу Числото, за да пробута напред Арда ???? Та нали Арда два пъти спира белите по пътя към баража, а и миналата година всички полягаха на Арда, за да станат седми.....